Skip to main content

Vacatures

Het BIRA is op zoek naar een wetenschapper of een ingenieur om bij te dragen aan de ontwikkeling van een nieuwe klasse van instrumenten voor het monitoren van de luchtkwaliteit. Meer bepaald zullen de eerste toegewezen taken betrekking hebben op de verbetering van de "NO2-camera", een spectrale beeldvormer die geoptimaliseerd is voor de visualisatie van NO2-concentraties in stedelijke lucht en industriële pluimen. Naast bijdragen op het gebied van monitoring van luchtverontreiniging en validering van verspreidingsmodellen, zal de succesvolle kandidaat andere toepassingen van dit instrument onderzoeken, zoals toepassingen in de lucht, of de toevoeging van wetenschappelijke mogelijkheden (andere moleculen, deeltjes).

Statuut: Contractueel
Startdatum: Lente 2023
Deadline voor kandidaatstellingen: 14 december 2022

Volledige vacature in het engels

Deadline voor sollicitaties

Projectingenieur (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur) met als specialisatie Mechanica, Elektro-Mechanica, Werktuigkunde, Ruimtevaart.

Startdatum: 1 januari 2023
Statuut: Startbaanovereenkomst (kandidaten jonger dan 26 jaar)
Deadline voor sollicitaties: 15 december 2022

 

Deadline voor sollicitaties

Je wenst een observatiestage te volgen op het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie (BIRA)? Afhankelijk van de beschikbaarheden van de verschillende teams kunnen we u een individueel programma voorstellen. Stuur het volgende naar het e-mailadres stage-ae…

Spontaan solliciteren voor administratieve en technische functies bij het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie kan niet. Alle openstaande betrekkingen worden bekendgemaakt en ingevuld via SELOR, het selectiebureau van de Federale overheid.

  1. Kijk in de vacaturelijst hierboven of er een openstaande vacature is voor een doctoraat. OF
  2. Stuur uw spontane sollicitatie (met CV, korte beschrijving van uw ambities en motivatie) naar hr-ae (at) aeronomie (dot) be. Als we u een kans kunnen bieden, zal de betrokken afdeling u contacteren.