Skip to main content

Vacatures

Technicus Elektronica - Graduaat Elektronica - Bachelor Elektronica

 

Deadline voor sollicitaties

Projectingenieur (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur) met als specialisatie Mechanica, Elektro-Mechanica, Werktuigkunde, Ruimtevaart.

 

Deadline voor sollicitaties

Atmosfeerwetenschapper om de mondiale verspreiding, de intra- en interjaarlijkse variabiliteit en de langetermijntrends van ozon en waterdamp in de troposfeer, de stratosfeer en op het grensvlak daarvan te beoordelen.

Volledige vacature in het Engels

Deadline voor sollicitaties

Het werk zal bestaan uit het ondersteunen van de activiteiten van de groep "Planetaire atmosferen" en met name die in verband met de karakterisering van de samenstelling van de atmosfeer met behulp van ruimte-instrumenten.

Volledige vacature in het Engels

Deadline voor sollicitaties

In het kader van het FED-tWIN-programma bundelen het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie (BIRA) en de Université catholique de Louvain (UCLouvain) hun expertise in een nieuw project genaamd "Radiatieve overdracht in planetaire atmosferen van hemellichamen, inclusief (exo)planeten en manen", RT-MOLEXO.

Statuut: Contractueel
Deadline voor sollicitaties: 30 september 2022

Volledige vacature in het engels.

Deadline voor sollicitaties

Er is een opening voor een doctoraatsbeurs binnen het Stratospheric Modelling Team van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie (BIRA).

Startdatum: Herfst 2022
Deadline voor sollicitaties: 1 oktober 2022

Volledige vacature in het engels

Deadline voor sollicitaties

Er is één vacante betrekking (startbaanovereenkomst - 26 jaar) voor een contractuele attaché klasse 1 bij de dienst Contract Management van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie, Ringlaan 3, 1180 Ukkel.

Startdatum: de functie is onmiddellijk te begeven
Statuut: Contract van bepaalde duur
Deadline voor sollicitaties: 30 september 2022

Deadline voor sollicitaties

Je wenst een observatiestage te volgen op het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie (BIRA)? Afhankelijk van de beschikbaarheden van de verschillende teams kunnen we u een individueel programma voorstellen. Stuur het volgende naar het e-mailadres stage-ae…

Spontaan solliciteren voor administratieve en technische functies bij het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie kan niet. Alle openstaande betrekkingen worden bekendgemaakt en ingevuld via SELOR, het selectiebureau van de Federale overheid.

  1. Kijk in de vacaturelijst hierboven of er een openstaande vacature is voor een doctoraat. OF
  2. Stuur uw spontane sollicitatie (met CV, korte beschrijving van uw ambities en motivatie) naar hr-ae (at) aeronomie (dot) be. Als we u een kans kunnen bieden, zal de betrokken afdeling u contacteren.